ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородець розрахувався за телефон ...фальшивими євро!

    28 березня 2024 четвер
    69 переглядів
    Головне управління Національної поліції у Львівській області повідомляє...

    І не в себе на Закарпатті, а у Львові.

    Чоловік разом зі спільниками придбали у магазині в центрі Львова дорогий мобільний телефон, розрахувавшись за нього фальшивими євро.
    Про це інформує Головне управління Національної поліції у Львівській області.
    Як встановили правоохоронці, у березні 22-річний мешканець Ужгорода разом з чотирма спільниками прибули до Львова, маючи з собою підроблену валюту в купюрах номіналом по двісті євро. За планом зловмисники повинні були або обміняти підроблені гроші у канторі, або придбати за них якийсь вартісний та ліквідний товар.
    У центрі Львова, підбираючи найкращий спосіб реалізувати свій план, зловмисники зайшли у магазин мобільного зв’язку, де прийняли рішення придбати за фальшиві євро мобільний телефон «IPhone 6s» та чохол до нього. Доки закарпатець прицінювався, його спільники відволікали увагу продавця. У результаті зловмисникам вдалось придбали телефон, розрахувавшись за нього трьома фальшивими купюрами по двісті євро ще й отримати від продавця решту в українських гривнях.
    З’ясувавши, що клієнти розрахувались фальшивими грошима, працівники магазину звернулись по допомогу до правоохоронців. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного збору чи голографічних захисних елементів) КК України.
    Під час досудового розслідування правоохоронці встановили особи усіх зловмисників. 22-річному мешканцю Закарпаття 8 листопада повідомлено про підозру у придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті підроблених грошей, вчиненого за попередньою змовою групою осіб. Йому загрожує покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна. Невдовзі будуть прийняті відповідні процесуальні рішення щодо його спільників.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору