ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Москаль: «ОДА на Закарпатській митниці кадри не розставляє, цим займається вінницька команда»

    25 квітня 2024 четвер
    63 переглядів
    Закарпатська ОДА повідомляє...

    "Контрабанда електромобіля вартістю півмільйона гривень, яку днями «не помітили» закарпатські митники, – дуже промовистий факт для всієї Державної фіскальної служби", – заявляє Геннадій Москаль:

    – Раніше, як тільки правоохоронці викривали митників на набагато менших порушеннях, пробалогівські ЗМІ кричали, що це «дахує» Москаль, котрий зробив начальником Закарпатської митниці ДФС свою людину – Колеснікова. Повідомляю, що я митницю більше не «даХУЮ», оскільки тепер кадри тут розставляють вінницькі. В.о. начальника Закарпатської митниці Станіслав Балуєв раніше працював на Вінницькій митниці, заступник голови ДФС, який курирує митницю, Станіслав Продан – із Вінницької області, «смотрящий» за митницями радник голови Державної фіскальної служби Геннадій Романенко – з Вінницької області.
    До речі, він кум голови митниці часів Януковича Ігоря Калетніка, котрий також із Вінниці, а зараз у бігах. Спочатку через митницю йдуть маленькі електромобілі, потім підуть звичайні автомобілі, а за ними – фури. Зараз на Закарпатській митниці вибудовується зруйнована схема сигаретного «бізнесу». І ніякої реакції на це із боку ДФС немає – ні відсторонень, ні дисциплінарних проваджень…

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору