ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатській митниці впроваджений спеціальний антикорупційний план заходів

    28 березня 2024 четвер
    28 переглядів
    Закарпатська митниця повідомляє...

    Протягом 10 місяців 2016 року у Закарпатській митниці ДФС проведено 12 службових розслідувань та 58 тематичних перевірок.

    Ці заходи проводились з метою з'ясування дотримання посадовими особами митниці нормативно-правових актів з питань державної митної справи та службових обов'язків, встановлення причин та умов, що могли сприяти вчиненню можливих правопорушень при здійсненні митних формальностей, дотримання антикорупційного законодавства.
    – В ході здійснення розслідувань та перевірок у 30 випадках встановлені порушення посадовими особами митниці нормативно-правових актів, службових обов’язків, – інформує Станіслав Балуєв – в. о. начальника Закарпатської митниці ДФС.
    За його словами, до цих посадових осіб застосовані стягнення та заходи дисциплінарного впливу, зокрема, 3 працівників звільнено, 32 оголошено догану, 4 попереджено про неповну службову відповідність, 1 працівника затримано у призначенні до 1 року на вищу посаду, 43 працівникам позбавлено та зменшено розмір премії.
    Як приклад вжиття заходів реагування керівництвом митниці на порушення посадовими особами митниці чинного законодавства є службове розслідування стосовно працівників митного посту «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС. Розслідування проводилось за фактом неналежного виконання службових обов’язків щодо здійснення 16 червня 2016 року пропуску на митну територію України «Mercedes-Benz Sprinter 312D» з незаконним звільненням від митного контролю товарів, внаслідок використання службового становища. За результатами службового розслідування припинено трудовий договір з одним працівником, двох попереджено про неповну службову відповідність, одному оголошено догану.
    Посадовець зазначає, що наразі у митниці триває проведення 7 службових розслідувань та 17 тематичних перевірок, а також стосовно посадових осіб митниці здійснюються 17 дисциплінарних проваджень.
    Крім того, з метою забезпечення формування та реалізації державної антикорупційної політики на основі результатів аналізу достовірних даних про корупцію та чинники, які її обумовлюють, в митниці впроваджений План заходів Закарпатської митниці ДФС із реалізації Антикорупційної програми Державної фіскальної служби України на 2015-2017 роки, затвердженої наказом ДФС від 18 серпня 2015 року № 614.
    ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору