ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Активіст із Закарпаття неоднозначно висловився про події в Україні

    20 квітня 2024 субота
    73 переглядів
    Закарпатський громадський діяч Євген Молнар.

    Останнім часом обурення простих українців зростає в геометричній прогресії. І все це – через неспроможність діючої влади виконати дані народу обіцянки та незацікавленість можновладців у закінченні воєнного конфлікту на Сході країни.

    Відверто про невдоволення ситуацією, що склалася, виступив на своїй сторінці у мережі Фейсбук і закарпатський громадський діяч Євген Молнар. Так, на його думку, нинішнє керівництво країни вже мало досить часу, аби поліпшити стан в Україні. Але, на жаль, цього так і не було зроблено. До Вашої уваги – повний текст публікації Євгена Молнара:
    “Давно не коментував і не давав оцінку різним подіям,які відбуваються в нашій області.Чесно кажучи, те, що відбувається в нашій державі – це далеко не те, за що люди стояли на Майдані, а зараз гинуть на сході України, в так званій антитерористичній операції, яка б мала завершитись за лічені години! Люди прагнули справжніх позитивних перемін, а отримали пусті балачки, банальний популізм, і бідність, яка з кожним днем поширюється серед українських сімей.
    Так, на переміни потрібен час, який влада отримала від народу України, але він має бути виправданий, але виправданий не для збагачення власних статків і збільшення впливу на різні верстви населення, а на підвищення соціального, економічного рівня простого населення! Цього просто не відбувається і люди,звісно, від бідноти, безробіття, незахищеності починають знову організовуватись задля самостійного захисту своїх прав, як громадянина України.
    Зараз стало модно мати свої “бригади-батальйони”, які виконують функції бандитів у 90-их роках, на які витрачаються мільйони доларів з державного бюджету, які б можна було витрачати на розвиток і економічну стабільність в державі,але стабільність, на жаль, нікому не потрібна,адже й надалі продовжується грабування нашої неньки! Аналізуючи всі процеси, які відбуваються в країні, навіюється думка, що Україна, як суверенна держава нашим можновладцям вже не потрібна, а навпаки їм цікаві результати сходу і півдня!
    Що стосується нашої області, то хочу сказати, що процеси дестабілізації відчуваються, починаючи від ,,Плану Суркова”, який ще мав бути реалізований у 2014 році і, які працівники СБУ частково підтвердили, закінчуючи різними акціями протестів, висловів різних політиків, активних громадських діячів..!
    Скажу одне: Україна – незалежна і суверенна держава, а Закарпатська область – невід’ємна частина території України!
    В 2014 році мною була створена Ужгородська Ініціативна Група, яка діяла в м. Ужгороді і була спрямована на попередження і запобігання сепаратистських рухів на тер-ії Закарпаття. І не дивлячись ні на які зовнішні чи внутрішні чинники, які будуть посягати на стабільність в державі, ми ні в якому разі не будемо стояти осторонь, а будемо безпосередньо приймати активну участь у всіх процесах,які будуть відбуватися в краї. Цього разу ми підійдемо до цієї проблеми ще серйозніше!
    Щодо блокування кордону, то рахую акцію потрібною, адже народ, як не чули, так і продовжують не чути. Але від цих потрібних намірів,на жаль, страждають прості люди,тому гадаю, що ці всі дії потрібно переформатовувати, щоб вже цього разу був реальний результат, а не прості балачки, як від окремих політиків так і громадських діячів! Хочу також зауважити, що це державний кордон і вже дуже багато уваги приділено цій акції, цим самим хочу застерегти організаторів акції від різних провокацій і не потрібних дій, які можуть використати вороги України для дестабілізації ситуації в Закарпатській області!
    Дякую за увагу!”

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору