ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Перший заступник мера Ужгорода радився з "автобусниками"

    20 квітня 2024 субота
    92 переглядів
    Робоча нарада у першого заступника Ужгородського міського голови.

    У вівторок, 15 листопада, в приміщенні Ужгородської міської ради при головуванні першого заступника Ужгородського міського голови Іштвана Цапа відбулася робоча зустріч з представниками автомобільних перевізників, підприємств та організацій, що здійснюють перевезення пасажирів.

    Від Управління патрульної поліції у заході взяв участь заступник начальника УПП Валерій Найман та т.в.о. начальника сектору безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції Олександр Ковальчук.
    Головними питаннями зустрічі стало дотримання ПДР та правил перевезення пасажирів, недопущення ДТП та питанням організації та забезпечення безпеки дорожнього руху в Ужгороді, в тому числі під час виконання дорожніх робіт.
    Учасники наради обговорили, зокрема, як мінімізувати в Ужгороді незручності для водіїв під час перекриття вулиць для проведення ремонтів. Інша міська проблема – паркування на тротуарах, її пропонують вирішувати встановленням, під час майбутніх ремонтів і реконструкцій, стовпчиків, які унеможливлять заїзд на пішохідну частину.
    Працівники патрульної поліції наголосили на роботі з дітьми, школярами, яка триває постійно і буде особливо актуалізована протягом тижня Безпеки дорожнього руху. Перевірятимуть поліцейські і роботу водіїв автобусів.
    Наприкінці зустрічі сторони домовились про подальшу тісну співпрацю.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору