ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Білорус і дві українки намагалися незаконно перетнути кордон

    18 квітня 2024 четвер
    79 переглядів
    Держприкордонслужба України повідомляє...

    На Закарпатті та Чернігівщині.

    Сьогодні вночі на українсько-білоруському кордоні під час заходів прикордонного контролю стосовно громадянки України спрацювала база даних Інтерполу.
    Жінка прямувала на виїзд з країни через пункт пропуску «Нові Яриловичі», однак паспорт, який вона надала, числився як документ, що «втрачений, викрадений або недійсний». В подальшому власниця почала чинити прикордонному наряду опір та відмовилася віддати свій закордонний паспорт для його вилучення. Крім того, у дану ситуацію втрутився і цивільний чоловік жінки. Аби його заспокоїти, прикордонникам довелося вдягнути на нього кайданки. Стосовно громадян України за порушення режиму у пункті пропуску та злісну непокору правоохоронцям складено адмінпротоколи. Через кордон громадянку України не пропущено, паспорт вилучено, а справу для прийняття правового рішення передано до суду.
    Також учора у цьому пункті пропуску прикордонники виявили підроблену посвідку на постійне місце проживання в Україні. Фальшивий документ надав для перевірки громадянин Білорусі, який прямував на батьківщину. Для з’ясування обставин правопорушення його передали співробітникам Національної поліції в Чернігівській області.
    А на Закарпатті у пункті пропуску «Ужгород» наша співвітчизниця намагалася скористатися закордонним паспортом громадянки Угорщини при в’їзді в Україну. Стосовно українки складено адмінпротокол, справу також скеровано до суду.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору