ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Великоберезнянському лісгоспі почався «облік» лісів

    28 березня 2024 четвер
    71 переглядів
    Закарпатське ОУЛМГ повідомляє...

    Йдеться про процедуру внесення змін у зв’язку з приєднанням території колишньої філії «Великоберезнянський райагроліс».

    У ДП «Великоберезнянське лісове господарство» розпочалося виконання польових камеральних робіт з безперервного лісовпорядкування. Йдеться про процедуру внесення змін у зв’язку з приєднанням території колишньої філії «Великоберезнянський райагроліс».
    Основними завданнями цьогорічного лісовпорядкування є одержання достовірної і різносторонньої інформації про лісові ресурси територій, що приєднуються до підприємства, складання документів з інвентаризації і обліку лісів, а також лісових карт; визначення науково-обґрунтованих розмірів і територіального розміщення невиснажливого та раціонального користування різними лісовими ресурсами, заходів щодо відтворення, охорони і захисту лісів та інших видів лісогосподарської діяльності тощо.
    Впорядкування лісів, яке передує переходу на технологію безперервного лісовпорядкування, називається базовим. Його особливістю є повне використання вимірювально-перелікових методів таксації, глибоке техніко-економічне обґрунтування проектних заходів, створення на основі лісовпорядних матеріалів повидільних інформаційних і картографічних баз даних, які в подальшому щорічно підтримуються в актуальному стані.
    Ці роботи виконують у держлісгоспі спеціалісти Львівської державної лісовпорядної експедиції. Вони повинні підготувати таксаційні та інші нормативно-довідкові матеріали щодо лісових масивів загальною площею 8431 га, які належали ліквідованому лісовому підприємству району.
    Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору