ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Працівник поліції Закарпаття отримав поранення під час затримання озброєного злочинця

    28 березня 2024 четвер
    57 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    Учора ввечері в с.Видричка Рахівського району під час затримання п’яного озброєного злочинця отримав кульове поранення в руку з автомата оперуповноважений кримінальної поліції.

    23-річний лейтенант перебуває в реанімації. Злочинця затримано, розпочато слідство
    Учора ввечері в поліцію м.Рахова по тел.102 надійшло повідомлення про те, що в с.Видричка Рахівського району чоловік ходить з вогнепальною зброєю. На місце події прибули правоохоронці.
    Особу зловмисника встановили – ним виявився 53-річний житель с.Видричка, відомий на прізвисько Монах. Цей чоловік уже має судимість за незаконне поводження зі зброєю. У лютому ц.р. його затримала поліція з автоматом іноземного виробництва, за що він був засуджений на 3 роки умовно.
    Поліція прибула в оселю підозрюваного, але того вдома не було. Чоловіка виявили на вулиці, він тримав у руках ковдру. Коли до нього підійшли правоохоронці, той вихопив з-під ковдри автомата Калашникова, який був там захований, і розпочав стрільбу.
    В результаті був поранений в руку 23-річний оперативник кримінальної поліції. Також пострілами був пошкоджений автомобіль, на якому приїхали правоохоронці.
    Під час стрільби поліцейські кинулися на злочинця, зуміли вибити з його рук зброю й повалили на землю, одягнувши кайданки.
    Працівнику поліції кулі пошкодили кисть лівої руки, його прооперували в реанімації Рахівської лікарні, а тепер везуть в обласну лікарню для подальших операцій.
    Експертиза засвідчила в крові затриманого 2 проміле алкоголю.
    Вилучено знаряддя скоєння злочину – автомат Калашникова калібру 7,62 мм. й десяток стріляних гільз. Також в оселі підозрюваного поліція знайшла тростину із вмонтованим 30-сантиметровим лезом.
    За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ст.348 Кримінального кодексу України (Посягання на життя працівника правоохоронного органу). Фігуранта справи затримано в порядку ст.208 КПК і поміщено в ІТТ. Розслідування справи триває.
    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору