ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Стражі Західного кордону запобігли черговим спробам тютюновою контрабанди (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    69 переглядів
    Держприкордонслужба України повідомляє...

    Заходи, направлені на протидію незаконному переміщенню сигарет через кордон, й надалі тривають в Державній прикордонній службі України.

    На всіх напрямках державного кордону України співробітниками Держприкордонслужби із взаємодіючими структурами проводиться активна робота по виявленню правопорушень та протидії контрабандній діяльності як на «зеленому кордоні», так і в пунктах пропуску.
    Так, сьогодні, прикордонниками відділу «Селятин», припинено чергову спробу переміщення сигарет до Румунії. Покинуті пакунки курива охоронці кордону виявили неподалік загороджувального паркану. Дев’ять ящиків з тютюновою продукцією в подальшому будуть передані співробітникам ДФС після їх повного перерахунку. Наразі особи причетні до протиправної діяльності встановлюються.
    Також учора перемістити через державний кордон майже 2 тисячі пачок сигарет в подвійних порогах та під заднім сидінням автомобіля «Воксхолл» намагався громадянин Польщі. Його прикордонники Львівського загону спинили у пункті пропуску «Устилуг». Сигарети та транспортний засіб на загальну суму понад 57 тисяч гривень вилучено.
    Ще два транспортні засоби виявили прикордонники цього ж загону у пункті пропуску «Рава-Руська». В двох автомобілях «Ауді» та «Фольксваген», які прибули під керуванням громадян України, прикордонники виявили тайники з тютюном в конструктивних особливостях автівок. У такий спосіб наші громадяни намагалися перевезти через кордон 410 та 180 пачок сигарет відповідно.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору