ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Спростування наклепів на лісівників, виданих Нацполіцією «Закарпатські лісівники дозволили вирубати ліс вартістю понад мільйон гривень»

    28 березня 2024 четвер
    67 переглядів
    Закарпатське ОУЛМГ повідомляє...

    Закарпатське обласне управління лісового господарства дає офіційну відповідь на матеріал «Закарпатські лісівники дозволили вирубати ліс вартістю понад мільйон гривень».

    У жовтні-листопаді поточного року під час обстеження лісових насаджень лісівники разом із представниками органів Управління захисту економіки в Закарпатській області виявили в насадженні декількох кварталів пні двох і більше річної давності від незаконно зрубаних дерев, які були виявлені раніше. Лісовий фонд, в якому було виявлено незаконні рубки лісівниками ще в 2015 році, відносився до філії ЛАГу (Лісогосподарське агропромислове господарство). Наразі проводиться лісовпорядкування прийнятих земель лісового фонду, при якому чітко будуть визначені межі господарства.
    Повідомляємо також, що за результатами перевірки документи про перевірку не підписано посадовими особами підприємства, оскільки матеріали перевірок направлені до правоохоронних органів для подальшого реагування.
    Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору