ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті поліцейських, які знешкодили озброєного злочинця, нагородять відзнакою ОДА

    25 квітня 2024 четвер
    60 переглядів
    Закарпатського поліцейського нагородять відзнакою ОДА.

    Закарпатських поліцейських, які учора, 22 листопада, знешкодили озброєного злочинця у Рахівському районі, нагородять відзнакою Закарпатської обласної державної адміністрації “За заслуги перед Закарпаттям”.

    Про це повідомив директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Закарпатської ОДА Ярослав Галас.
    Окрім того, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль доручив керівництву Головного управління Національної поліції в Закарпатській області відзначити учасників опергрупи за виявлений професіоналізм і мужність при затриманні небезпечного злочинця.
    Правоохоронців на Закарпатті нагороджують не вперше. Так, у жовтні 2016 року Геннадій Москаль вручив почесні грамоти обласної державної адміністрації співробітникам Управління захисту економіки у Закарпатській області, які викрили хабарників у пункті пропуску “Малі Селменці” на українсько-словацькому кордоні.
    Як раніше повідомлялося, під час затримання п’яного озброєного жителя Закарпаття 23-річний працівник поліції отримав кульове поранення в руку з автомата.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору