ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На пораненого полісмена з Закарпаття чекає складна операція — і не одна! (ВІДЕО)

    16 квітня 2024 вівторок
    85 переглядів
    Поліцейського, пораненого в Рахові з автомата, прооперують в Ужгороді.

    У середу, 23 листопада, в обласну клінічну лікарню ім.А.Новака в м.Ужгороді доставили 23-річного працівника Рахівської поліції Івана Микитюка, якого пізно ввечері 22 листопада поранив з автомата Калашникова п’яний злочинець в селі Видричка Рахівського району. Кулі роздробили правоохоронцю кисть лівої руки.



    Разом із сином у лікарні перебуває його батько. Сам Іван Микитюк, зрозуміло, малоговіркий. Хлопець каже, що почувається добре, рука майже не болить. Каже, що пам’ятає лише звук автоматної черги, а далі все, мов у тумані…


    Правоохоронець висловлює щиру подяку своєму начальнику карного розшуку майору поліції Едуарду Капчуку, який, кинувшись під кулі злочинця, цим самим порятував життя своїм колегам. Досвідчений правоохоронець в останню мить зумів вибити з рук п’яного бандита автомат, й кулі пішли в сторону від людей, пошкодивши автомобіль самого майора. Інакше наслідки були б жахливі, адже злочинець встиг випустити з автомата Калашникова 10 куль, а ще два патрони залишились.


    Головний лікар обласної клінічної лікарні Юрій Яцина каже, що на пацієнта чекає складна операція, і не одна. Є велика надія зберегти хлопцеві руку й пальці. Хірурги зроблять для цього все можливе.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору