ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ЗМІ показали новий елітний будинок Антона Геращенка у центрі Києва (ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    82 переглядів
    Антон Геращенко перебрався і елітне житло в центр Києва.

    Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко змінив місце проживання – зі старого будинку на Позняках він із сім’єю перебрався в новобудову на Печерську.

    Про це повідомляє “Країна“.
    За словами сусідів – живе він в елітній багатоповерхівці близько місяця, а їздить тепер на Hyundai Santa Fe. Видання повідомляє, що в будинку 226 квартир, а також апартаменти. Так, 3-кімнатна квартира площею 136 кв. м. коштує тут близько $270 тис. У середньому за квадратний метр в цій новобудові просять $3200.
    При цьому в е-декларації нардепа від “Народного фронту” за 2015 рік це житло не значиться. У політика є квартира в Харкові 77,2 кв. м., половина якої належить йому, а половина – його матері. Також в документі вказані дві квартири в Києві дружини Олесі: 55,7 кв. м (половиною володіє її колишній чоловік Андрій Яковенко) і 42,95 кв. м. в її особистій власності. У виписках з Держреєстру прав на нерухоме майно у пана Яковенка немає квартири за адресою Коновальця 36-В.
    Раніше Геращенко і його дружина жили на Позняках в будинку на вул. Мишуги. На цю ж квартиру зареєстрований і центр подружжя Геращенка “Українский центр злагоди”, де вчать вирішувати конфлікти мирним шляхом.
    Згідно з довідками з Держреєстру прав на нерухомість, приміщення в будинку, де тепер живе Геращенко, є у тестя секретаря РНБО Олександра Турчинова.
    Володимир Белиба (батько Ганни, дружини чиновника) володіє двома паркомісцями на Коновальця 36-В. У травні цього року Володимир Белиба став співвласником ресторану в тій самій віп-висотці. Разом з бізнес-партнером він є співвласником ТОВ “Рест Ком 36”, яке і володіє рестораном італійської кухні. Компанію створили в 2013 році. Тоді ж вона придбала і 661 кв. м. нежитлових приміщень, на місці яких і відкрився Montecchi Capuleti.
    2685-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору