ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мер Ужгорода попіклувався про військових (ФОТО)

    18 квітня 2024 четвер
    76 переглядів
    Міський голова Богдан Андріїв передав військовослужбовцям одяг та інструменти

    Гвардійцям військової частини 3002 Національної гвардії України, яка дислокується в Ужгороді на вулиці Айвазовського, 51, міський голова Богдан Андріїв передав сьогодні одяг та інструменти, які придбали у рамках прийнятої міськрадою Програми матеріально-технічного забезпечення військових частин.

    Із проханням про допомогу до Ужгородського міського голови звернувся командир військової частини Олег Конопляник.

    Бійці цієї частини забезпечують підтримання громадського порядку табезпеки на вулицях Ужгорода, їх за потреби залучають до ліквідації повеней чи інших стихійних лих або надзвичайних ситуацій. Також беруть участь в антитерористичній операції на сході країни, наступна ротація відбудеться вже у грудні.

    Військовим передали теплий верхній одяг та взуття, костюми вологостійкі, тактичні кросівки, а також бензопилу, болгарку, інвертор, набір інструментів МАКІТА, набір ключів, маску зварювальника. Загалом – на суму 49,9 тисяч гривень.

    Як зазначив Богдан Андріїв, Ужгородська міська рада, розуміючи складну ситуацію на сході України, місію, яку виконують при цьому наші бійці, прийняла відповідні програми і підтримує військовослужбовців. За словами Богдана Євстафійовича, на наступний рік також виділять кошти із міського бюджету для допомоги військовим.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору