ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Лідер народних демократів Закарпаття Олексій Кіндрат заявляє про спроможність НДП стати ядром, навколо якого на позачергових виборах об’єднаються інші партії демократичного спрямування

    29 марта 2024 пятница
    31 переглядів

    «Саме народ сам має дати оцінку процесам, що відбуваються як у парламенті, так і в інших інститутах влади. Це повинно статися на позачергових виборах до парламенту», – сказав у розмові з нашим кореспондентом голова Закарпатської організації Народно-демократичної партії Олексій Кіндрат.

    Олексій КІНДРАТ.
    Олексій КІНДРАТ.

    Перед Великодніми святами обласна організація цієї партії ініціювала «круглі столи» у Ужгороді, Мукачеві та Тячеві. На них вивчалася думка керівників і активістів районних і міських організацій про можливості виходу з політичної кризи та місце в цьому процесі НДП. Висловлені на «круглих столах» думки і пропозиції завтра узагальнять на засіданні правління облорганізації. У завершеному вигляді вони ляжуть на стіл голови Народно-демократичної партії Людмили Супрун, членів політвиконкому.

    Лідер народних демократів Закарпаття п.Кіндрат повідомив: «Через усі наші «круглі столи» червоною ниткою пройшла думка, що навіть за нинішньої складної політичної ситуації слід знайти шляхи для внесення змін до Конституції України, законодавства про вибори, інших законів, щоб уповні реалізувати права та свободи громадян.

    – Вивести ситуацію з глухого кута може рішення Конституційного Суду України. Однак навіть якщо він визнає легітимність Указу Президента про розпуск Верховної Ради, це не забезпечить правових передумов для сформування якісно нового складу парламенту, – продовжив Олексій Кіндрат. – Саме тому виступаємо винятково за конституційний шлях розв’язання проблем, що виникли в суспільно-політичному житті нашої держави. Наша країна як ніколи потребує консолідації політичних сил, що бажають діяти на демократичних засадах, однозначно відкидаючи методи авторитарної або одноосібно-монархічної влади. НДП в змозі стати ядром для об’єднання таких сил. Ми готові до співпраці з усіма партіями, що справді сповідують і дотримуються принципів демократії.

    Василь ГРАБ, м.Ужгород
    Ужгород: У народних демократів обласного центру Закарпаття новий лідер — Петро Трачук
    Новим керівником націонал-демократів Закарпаття став підприємець Олексій Кіндрат із Ужгорода
    Ужгород: Закарпатська НДП презентувала першу десятку в обласну раду

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость