ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Святий Миколай запрошує малечу до себе в Українські Карпати! (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    91 переглядів
    У Карпатах Святий Миколай облаштував собі маєток.

    У селі Пістинь на Івано-Франківщині, на території живописного природного парку "Гуцульщина" розкинулась садиба Святого Миколая

    Садиба Святого Миколая розкинулась на території живописного природного парку "Гуцульщина" на Прикарпатті.

    Саме в оточенні високих гір та вічнозелених сосен чарівник збудував свою дерев'яну хатинку. Весь рік у резиденції Миколай приймає та відповідає на дитячі листи, а з листопада запрошує малечу до себе в гості. Для дітлахів тут влаштували справжнє казкове містечко з маленькими будиночками, гірками, та гойдалками, а перед новорічними святами встановлюють величезну ялинку.  

    У Карпатах Святий Миколай облаштував собі маєток - фото 1

    На першому поверсі садиби розташована канцелярія, де чарівник зберігає усі листи від дітей, які надходять сюди протягом року. Щороку він отримує близько восьми тисяч послань з різних куточків України. За його словами, окрім іграшок та солодощів, а також більш "сучасних подарунків" – планшетів та комп'ютерів, малюки просять здоров'я для близьких, миру та добра для України. Часом про свої мрії пишуть і дорослі. На усі листи святий Миколай відповідає особисто — має для цього особливі чорнила, пера та спеціальну печатку "небесної канцелярії". Кожен, хто напише листа чарівнику, отримає різдвяну листівку.


    У Карпатах Святий Миколай облаштував собі маєток - фото 2

    У канцелярії казковий дідусь також зберігає подарунки, які готує заздалегідь. Чемні дітки отримують солодощі, а для неслухняних у спеціальному мішечку з написом "Для пустунів" зберігають різочки. Та всі бешкетники мають шанс отримати гарний подарунок – 19 грудня на території резиденції з "Вифлеємського вогню" розпалюють особливу ватру, в якій пустуни можуть спалити різочки, попросивши пробачення у святого Миколая. На другому поверсі лісового маєтку розташовані особисті покої Миколая. Сівши на "чарівне" ліжко, кожна дитина може загадати бажання — воно неодмінно здійсниться. Також у спальні Миколай зберігає багато "магічних" речей.


    У Карпатах Святий Миколай облаштував собі маєток - фото 3

    Серед них — дві подушки, які він отримав у подарунок від діток. Одна подушка допомагає чарівнику під час сну почути усі бажання малечі, а за допомогою іншої він "розмовляє" з Богом. На стіні покоїв висить чарівне дзеркало, яке показує неслухняних дітей.  


    У Карпатах Святий Миколай облаштував собі маєток - фото 4

    Подарувати дітям справжню казку та самим бодай ненадовго повернутись у дитинство усі охочі можуть, відвідавши маєток святого Миколая на Франківщині. 

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору