ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородці перекриють вулиці Минайську і Джамбули (ФОТО)

    24 квітня 2024 середа
    69 переглядів
    Ужгородці перекриватимуть вулиці Минайську і Джамбули

    Через можливе будівництво багатоповерхівки між будинками.

    Сьогодні, 29-го листопада на засіданні сесії Ужгородської міської ради депутати розглянули рішення про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок. Особливу дискусію викликав пункт, згідно якого дали дозвіл на розробку громадянці Булині Олені Петрівні орендованої земельної ділянки зі зміною цільового призначення площею 0,0600 га для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою м. Ужгород, вул. Макаренка, 6 а.
    На засідання сесії прийшли мешканці будинків, між якими знаходиться дана ділянка, і звернулися до депутатів з проханням не давати такий дозвіл, оскільки будинок будуть зводити на обмеженій території між будинками. Люди просили не забирати від них територію, а натомість облаштувати такий необхідний для них дитячий майданчик. Однак депутати підтримали рішення. Незважаючи на те, що депутат Віктор Щадей попросив міського голову накласти вето на цей пункт, міський голова не повважав за потрібне втручатися в ситуацію.
    Після цього представники від будинків заявили, що змушені будуть вдатися до більш радикальних методів та перекриватимуть вулиці Минайську і Джамбули, аби відстояти територію.
    2802-.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору