ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді проходить регіональний бізнес-форум «Україна – країна підприємців»

    28 березня 2024 четвер
    77 переглядів
    Влада м.Ужгород підтримує підприємницькі ініціативи.

    Захід організований Українською спілкою промисловців і підприємців (УСПП) спільно з "Приватбанком" і, як зазначають організатори, орієнтований на підприємців та тих, хто бажає розпочати власну справу.

    Участь у форумі беруть майже три сотні представників бізнесу, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв у вітальному слові учасникам відзначив, що напередодні форуму фахівці управління економіки та підприємництва Ужгородської міської ради спільно з представниками КБ ПАТ «Приватбанк» та регіонального відділення УСПП проаналізували можливості міського бюджету і напрацьовують програму підтримки малого та середнього бізнесу, якою передбачено виділення з міського бюджету 1 мільйона гривень на погашення відсотків по кредитах для бізнесу.
    Дотепер подібних програм у місті не було.
    «Основне джерело надходжень до бюджету міста – це податок на доходи фізичних осіб. Тобто це сплачені податки із заробітної плати як працівниками, так і роботодавцями. Дуже важливо, щоб підприємці мали можливість розвиватися, створювати нові робочі місця, платити заробітну плату - офіційну, а не в "конвертах", бо це - поповнення бюджету. Тому міська влада докладатиме зусиль, щоб підтримати підприємництво. Один із напрямків – вдосконалення зручностей у функціонуванні Центру надання адміністративних послуг Ужгородської міської ради, який значно сприяє спрощенню ведення й прозорості процедури створення бізнесу», – підкреслив міський голова.
    Перший заступник Ужгородського міського голови Іштван Цап у своєму виступі наголосив на безумовній підтримці міською владою підприємницьких ініціатив. Так, зокрема, на завершальному етапі проект програми підтримки малого та середнього бізнесу, яка не приймалася щонайменше останні 5 років. Цим документом у тому числі передбачається компенсація відсоткової ставки за кредитами, впровадження маркетингових ваучерів, фінансова підтримка проектно-кошторисної документації нових бізнес-проектів та допомога у сертифікації продукції відповідно до стандартів ЄС.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору