ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський нардеп: "Народні акції" у столиці профінансував Путін

    29 березня 2024 п'ятниця
    81 переглядів
    Народний депутат від Закарпаття Валерій Лунченко.

    Під час спілкування з журналістами в Ужгороді народний депутат України В.Лунченко торкнувся питання невдоволення громадян нинішнім станом речей в економіці, ошуканих вкладників та мітингів протесту, що пройшли минулого місяця в столиці. За його словами, розхитувати ситуацію в країні не на часі.

    У "Народному фронті" заявляють, що частину мітингувальників до Києва привезли за гроші.

    – Це добре профінансована з Кремля спецоперація руками “Батьківщини”, “Опозиційного блоку” і його сателітної партії “За життя”. У нас є всі необхідні підтвердження і докази. Людей запрошували “попрацювати” через соціальні мережі, а потім просто заплатили від 100 до 500 грн. за те, що вони постояли під стінами НБУ і Верховної ради, – сказав Лунченко.

    Після цьогорічних листопадових подій чимало вітчизняних політичних експертів наголосили, що головною метою протестів є наміри опозиційних сил повернутися до влади. Проте частина аналітиків не виключає, що ці протести дійсно намагатимуться використати спецслужби Росії. Так само в СБУ заявили, що володіють оперативними матеріалами, які викривають плани агресора з масштабною дестабілізацією ситуації в Україні, мета якої – завадити запровадженню безвізового режиму з Євросоюзом, а також проведення дочасних виборів.

    – Протест банківських вкладників можна зрозуміти, так само, як і протести проти підвищення тарифів. І на цих темах вигідно “грати” п’ятій колоні. Однак “Батьківщині” і Опоблоку, якщо вони так дбають про Україну, варто було б більше зусиль докласти до того, аби врегулювати ситуацію, а не розхитувати її, – зазначив нардеп.

    У “Народному фронті” запевняють, що Кремль прагне збільшення контрольованих депутатів у ВР, які б допомогли скасувати запроваджені Яценюком санкції проти Росії та зупинити реформи.

    – Ситуація загрозлива, тому я закликаю журналістів і громадян перевіряти та аналізувати інформацію. Бо часом не зовсім просто розібратися, що насправді криється під справедливим “тарифним обуренням”, – підсумував В.Лунченко.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі