ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські «Ведмеді» відзначили День волонтера з душею, вдячністю і без офіціозу (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    70 переглядів
    День волонтера відзначили в Ужгороді

    По-родинному!

    Відкриття тематичної фотовиставки, «ведмежий рекорд», вручення відзнак, спільне плетіння маскувальної сітки, інші цікавинки і сюрпризи, а головне – приємне спілкування. Формат доволі нового для нас усіх свята – Всесвітнього Дня волонтера – започаткував Рух підтримки закарпатських військових, відомий ще й як «Закарпатські «Ведмеді»».
    Тематична фотовиставка вмістила лише невелику частину, але уже історію роботи Руху на Закарпатті. Від перших збирань продуктів, до театралізованих акцій та презентацій. Показали і мандри брендової води «Сльози сепаратиста», котра побувала і на фронті, та піднімає настрій пораненим у шпиталях. Лише цього року їх було проведено 16. Волонтери спільними зусиллями заробили 132 тисячі 756 гривень.
    216 ведмедиків, саме стільки іграшок з часу, як Рух в народі почали іменувати «ведмежим» (символ волонтерів - озброєний ведмідь), зібралося в офісі. Кількість колекції офіційно зафіксували у свідоцтві, хоча вже протягом свята вона поповнилася чотирма новими ведмедями. Доля колекція буде вирішена після війни, але за будь-яких обставин вона буде благодійною.
    До Дня волонтера учасники Руху прагнули пригадати ключові події, так, окрім фото, зібрали для демонстрації символічні сувеніри, виготовлені для організації з різних приводів – на них символ-ведмідь постає у різній ролі. А ще презентували початок колекції шевронів, яка теж поповнилася просто на святі завдяки друзям з добровольчих батальйонів.
    На святковому дійстві Рух скористався нагодою «обійняти» своїх дорогих друзів, ба навіть власну «родину» – адже подяки за віддану роботу отримали здебільшого самі волонтери. А головним благодійникам вручили «Ведмежі Оскари» - дуже почесні відзнаки з серцем і від душі.
    Закарпатські волонтери підбили і певні підсумки роботи та розповіли про свої нинішні пріоритети. 2016 рік для відділення Руху в Ужгороді пройшов під знаком милосердя. Практично усі акції були скеровані на підтримку прифронтових військових шпиталів, поранених закарпатців, забезпечення ліками та ремонт військової техніки, зокрема і медичної. Робота триває постійно, про що Рух щодня звітує на своїй офіційній сторінці у соцмережі: https://www.facebook.com/groups/686742694758659/?fref=ts
    Рух підтримки закарпатських військових дякує кожному з причетних до допомоги – а таких людей дуже-дуже багато! «Ведмеді» вітають усіх, хто володіє «геном небайдужості» та бажають здоров’я, добробуту й подальшого натхнення змінювати світ на краще!
    Особливо ж символічно, що наступного дня після міжнародного волонтерського свята 6 грудня відзначається День Збройних Сил України, адже ці дві дружні громади разом наближають спільну перемогу. І з цієї нагоди Рух вітає своїх натхненників – «наших хлопців» - українське вояцтво!
    З повагою, Рух підтримки закарпатських військових

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору