ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді презентують підсумки моніторингу захисту прав військових

    19 квітня 2024 п'ятниця
    69 переглядів
    Прес-служба ГО «Закарпатська громада» повідомляє...

    Українська Гельсінська спілки з прав людини за співпраці Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області запрошує взяти участь у презентації підсумків моніторингового дослідження захисту прав військових та їхніх сімей в місті Ужгород.

    Презентація дослідження відбудеться 08 грудня о 10:00 у прес-центрі Закарпатської ОДА.
    Моніторинг проводився в рамках апробації (перевірки на практиці) правозахисної «паспортизації» областей, забезпечення прав людини на рівні місцевих громад. Дані дії потрібно розцінювати як процес оцінки стану дотримання прав людини на локальному рівні. Моніторинг передбачає не лише перевірку дотримання прав людини, але й удосконалення самого інструментарію його проведення.
    Метою моніторингу є аналіз діяльності органів місцевого самоврядування та виконавчої влади в сфері захисту прав мобілізованих, військових, членів їхніх сімей та родин загиблих учасників АТО в місті Ужгород.
    Речники заходу :
    • Іван Алмаші, Голова регіонального відділення секретаріату урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини при Головному територіальному управлінні юстиції у Закарпатській області;
    • Євгенія Бардяк, координатора програми підтримки випускників Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини»;
    • Борис Кондратюк, координатор Української Гельсінської спілки з прав людини в місті Ужгород.
    На основі зібраної інформації автори звіту виробили рекомендації для Ужгородського міського центру зайнятості, Головного управління Держгеокадастру в Закарпатській області, ДВНЗ «Ужгородський національний університет» та Ужгородської міської ради разом з її структурними підрозділами.
    За додатковою інформацією звертатися за телефоном: 066 532 48 54.

    Інформаційний захід «Права людини на рівні місцевої громади» в місті Ужгород проводиться за сприяння Української Гельсінської спілки з прав людини та за підтримки Charles Stewart Mott Foundation в рамках проекту «Права людини на рівні місцевої громади».

    Прес-служба ГО «Закарпатська громада»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору