ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Держприкордонслужба спільно з військовою прокуратурою перевіряє причетність військовослужбовців до злочинної схеми

    29 березня 2024 п'ятниця
    40 переглядів
    Держприкордонслужба України повідомляє...

    Як вже повідомлялося, в рамках тижня протидії корупції Державна прикордонна служба України проводить низку інформаційних та інших заходів, направлених на профілактику корупційних проявів та зниження корупційних ризиків.

    Йдеться, в тому числі, і про посилення взаємодії із іншими правоохоронними органами в контексті ліквідації корупційних схем.
    Так, наприкінці листопада від словацьких колег стало відомо про викриття ними каналу незаконного переправлення громадян Сирії за чеськими та словацькими паспортами і затримання кількох інспекторів, які підозрюються у причетності до цієї злочинної схеми.
    Для підрозділів внутрішньої безпеки Держприкордонслужби це стало підставою для початку службової перевірки щодо можливої причетності до цієї злочинної діяльності і військовослужбовців-прикордонників.
    Сьогодні до військової прокуратури вже направлено повідомлення про ознаки вчинення злочину та причетність до схеми принаймні одного військовослужбовця. Можливе залучення до злочинної діяльності ще кількох військовослужбовців перевіряється вже спільно з військовою прокуратурою. У разі, якщо їхня причетність до незаконної діяльності буде встановлена, в залежності від ступеню залучення, на них чекає дисциплінарна або кримінальна відповідальність.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору