ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Викрадені за кордоном легковики "знайшлися" у пунктах пропуску на українському кордоні (ФОТО)

    18 квітня 2024 четвер
    71 переглядів
    У пункті пропуску «Ужгород» виявили викрадений у Словаччині "Фольксваген Гольф".

    Вчора в пункті пропуску «Ужгород» співробітники Держприкордонслужби затримали автомобіль «Фольксваген Гольф» словацької реєстрації під керуванням 51-річного громадянина Словаччини.

    Під час проведення усіх необхідних процедур контролю прикордонники встановили, що вказаний автомобіль значиться у базі даних Інтерполу, як викрадений. В подальшому було встановлено, що цей автомобіль викрали в Словаччині в червні цього року. По даному факту проінформовано Укрбюро Інтерполу в м. Києві, а транспортний засіб переданий представникам Національної поліції у Закарпатській області.

    Крім того, виявити викрадене авто вдалося прикордонникам Луцького загону. Учора вночі, коли автомобіль «Ауді» прибув у пункт пропуску «Ягодин», під час перевірки документів спрацювала база Інтерполу. Транспортний засіб, яким керував німець, був викрадений у Німеччині і знаходився у міжнародному розшуку. Прикордонники проінформували по даному факту столичне Укрбюро Інтерполу та співробітників Національної поліції в Волинської області.
    3006-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору