ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Підліткам закарпатської Берегівщини наказали з’явитися у військкомати!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    36 переглядів
    16-річним мешканцям Берегова та району наказано з’явитися до призовної дільниці

    Явці для приписки підлягають усі громадяни України, які народилися з 1 січня по 31 грудня 2000 року включно.

    Наказ військового комісара Берегівського об’єднаного міського військового комісаріату (по адміністративно – господарській діяльності):

    Про приписку громадян 2000 року народження до призовної дільниці у січні-березні 2017 року.

    На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», розпорядження голови Берегівської районної Державної адміністрації від 23.08.2016 року № 282 та розпорядження Берегівського міського голови від 22.08.2016 року № 199 з 09 січня по 31 березня 2017 року оголошується приписка громадян України 2000 року народження до призовної дільниці Берегівського об’єднаного міського військового комісаріату.
    Явці для приписки підлягають усі громадяни України, які народилися з 1 січня по 31 грудня 2000 року включно, які постійно або тимчасово проживають на території м. Берегово і Берегівського району, а також громадяни старшого призовного віку, які не були приписані раніше.
    Усі громадяни, яким належить з’явитись для приписки до призовної дільниці, зобов’язані прибути за адресою м. Берегово, пл. Героїв, 8, Берегівський ОМВК, в точно визначений для них час, маючи при собі документи, які вказані в повістках. Громадяни, які не отримали особисті повістки, зобов’язані прибути за вказаною адресою до 25 лютого 2017 року, маючи при собі документи, які засвідчують особу.
    На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити юнаків, яким необхідно прибути для приписки до призовної дільниці на час, необхідний для проходження приписки і забезпечити їх своєчасну явку до військового комісаріату.

    Військовий комісар Берегівського об’єднаного міського військового комісаріату підполковник І.В. НАУМОВ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору