ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Нечистого на руку закарпатського прикордонника викрили співробітники внутрішньої та власної безпеки ДПС

    28 березня 2024 четвер
    111 переглядів
    Держприкордонслужба України повідомляє...

    Державна прикордонна служба продовжує здійснювати комплекс заходів, направлений на протидію протиправній діяльності на державному кордоні та корупційним проявам серед персоналу.

    В цьому напрямку активно працюють підрозділи внутрішньої та власної безпеки прикордонного відомства у взаємодії з іншими правоохоронними органами.Наразі в рамках цих заходів триває антикорупційна акція «Доброчесність».
    Черговим результатом копіткої роботи офіцерів внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби стало виявлення нечистого на руку прикордонника.
    Вчора на Закарпатті під час відпрацювання інформації щодо ймовірного зловживання службовим становищем викрито корупційні дії ще одного з прикордонників. За інформацією відділення внутрішньої безпеки Держприкордонслужби, один з військовослужбовців Мукачівського загону впродовж певного часу займався протиправною діяльністю на кордоні, зокрема, сприяв у незаконному переміщенні через кордон тютюнових виробів. Результатом реалізації інформації стало затримання 21-річного співробітника відділу «Лужанка» на гарячому. Він саме збирався покинути місце несення служби, аби дати змогу тютюновим контрабандистам незаконно переправити через кордон сигарети. За даним фактом призначено службове розслідування та направлено повідомлення у військову прокуратуру Ужгородського гарнізону.
    Наголосимо, що курс на подолання корупції в прикордонному відомстві залишається незмінним. Також Держприкордонслужба звертається до усіх громадян, не пропонувати кошти посадовим особами прикордонного відомства за прийняття неправомірних рішень, а у разі вимагання від вас хабара негайно повідомляйте на телефон гарячої лінії служби «Довіра» за номером (044) 527-63-63. Тільки спільними зусиллями вдасться подолати таке ганебне явище як корупція.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору