ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Юні закарпатці створили подарунки на свята з ялинок! (ФОТО)

    18 квітня 2024 четвер
    68 переглядів
    Виготовляти вироби своїми руками - це захопливе заняття не тільки для малюків...

    В Ужгородський лісгосп завітали малята зі Словаччини та Кам'яницької школи аби навчитися створювати подарунки з ялинок.

    З початку учні зі шкільного лісництва провели для малечі екскурсію, презентувавши цікавинки лісгоспу, а опісля чого розпочалися майстер-класи для малечі.
    Відтак, в самісінькому центрі Ужгородського лісгоспу розгорнувся величезний майданчик, де проходили захоплюючі майстер-класи для дітей. Малюки з Ужгородщини та Словацької Республіки вчилися малювати новорічних персонажів, самостійно робили стильні іграшки на ялинки, милих янголят і Різдвяни віночки на двері.
    Особливістю декоративних віночків та іграшок, які виготовили на цьому майстер-класі було те, що зроблені вони були з матеріалів, які може знайти кожен «у бабусі на горищі».
    Враховуючи те, що техніки доволі прості та зрозумілі, можна легко підібрати кольори та дизайн для будь-якого будинку, квартири чи навіть кожної кімнати, стверджують організатори майстер-класу.
    «Виготовляти вироби своїми руками - це захопливе заняття не тільки для малюків, а й для їхніх батьків. Робити іграшки можна з чого завгодно - наприклад, з природних матеріалів, Якщо ви гуляли восени в лісі і заготовили трохи шишок, і впевнено використовуйте їх для створення новорічних виробів. Адже вони зберігають приємний ялиновий аромат, який нагадує нам про прийдешнє свято. Крім того, це в певній мірі наші обереги», - каже директор Ужгородського лісгоспу Василь Кий.
    Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору