ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Через ожеледь водій збив неповнолітнього та його маму на Закарпатті

    23 квітня 2024 вівторок
    90 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    У селі Іза Хустського району.

    Поліція з’ясовує обставини ДТП в селі Іза Хустського району, під час якої водій «Volkswagen Passat» травмував 8-річного хлопчика та його маму.
    Вчора, 19 грудня, в селі Іза через ожеледь автомобіль «Volkswagen Passat» після гальмування вилетів на зустрічну смугу та наїхав на двох місцевих мешканців: 8-річного хлопчика та його 29-річну маму.
    Співробітники Хустського відділу поліції на місці події з’ясували, що водій «Volkswagen Passat» на чеській реєстрації не впорався з керуванням, збив двох пішоходів та в’їхав у огорожу. Внаслідок автопригоди дитину та його маму госпіталізовано до районної лікарні. Жінку після надання медичної допомоги відпущено додому. За попереднім діагнозом у хлопчика виявлено закриту черепно-мозкову травму, перелом передньої третини правого стегна та колінного суглобу, а також тупу травма живота.
    У водія взято аналіз на вміст алкоголю в крові, автомобіль поміщено на спецмайданчик Хутського відділу поліції. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху.
    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору