ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Подробиці жахливої спроби самогубства: жінка облила себе бензином і підпалила через голоси в своїй голові

    19 квітня 2024 п'ятниця
    13 переглядів

    Стали відомі подробиці трагедій, що забрала життя 80-літньої жінки з села Стриганці Тисменецького району — причина самогубства то його страшні наслідки.

    Вона жила в одному будинку з сином, невісткою і двома онуками з посиланням на сектор комунікації ГУ НП в Івано-Франківській області.родовж всього життя жінки. ЇЇ родина була досить благополучна і до жінки ставилися добре.

    Проте, за свідченням родичів і сусідів, постраждала вже тривалий час чула в своїй голові голоси, які нашіптували їй про те, що вона нікому не потрібна в цій родині. Вони припускають, що такі порушення психіки могли стати результатом дуже важкої праці впродовж всього її життя.

    Ймовірно, що саме ці голоси й веліли жінці піти в ніч трагедії до гаражу, поки всі домашні спали, облити себе бензином і підпалити.

    Вогонь побачили сусіди, вони збудити рідних і викликали швидку, потерпілу доправили до лікарні. Проте, нажаль, її не вдалося врятувати. Жінка мала опіки 70% поверхні тіла, через що й померла кілька годин тому в реанімації.

    За даною справою порушено кримінальне провадження.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору