ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті правоохоронці вилучають небезпечну піротехніку

    16 квітня 2024 вівторок
    42 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    З незаконного обігу вилучено вже понад півтори тисячі одиниць нелегальної піротехніки загальною вагою близько чотирьох кілограмів. На правопорушників очікує штраф в сумі до 1020 гривень з конфіскацією самої піротехніки.

    У ці передноворічні дні закарпатська поліція проводить оперативно-профілактичні відпрацювання ринків, населених пунктів з метою виявлення та недопущення незаконного розповсюдження піротехнічних засобів.

    Вже перевірено 30 ринків, де виявлено 6 фактів незаконної реалізації піротехнічної продукції.

    З незаконного обігу вилучено 1501 одиницю піротехніки загальною вагою майже 4 кг. Складено 7 адмінпротоколів за ст.195-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів. Санкція даної статті передбачає накладення штрафу в розмірі від 35 до 60 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто до 1020 гривень з конфіскацією самої піротехніки.

    Закарпатська поліція нагадує, що піротехнічну продукцію слід купувати в спеціалізованих торгових закладах, де вся продукція сертифікована. При поводженні з піротехнікою слід бути обережними, адже в минулі роки в області було чимало випадків травмувань громадян салютами, ракетами, петардами та іншою піротехнічною продукцією. Не варто використовувати піротехніку в людних місцях, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння тощо. Заборонено давати такі вибухонебезпечні речі дітям.

    Нехай Новорічно-Різдвяні свята запам’ятаються вам лише позитивними емоціями!

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору