ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прогноз астрологів на 2017 рік: палацовий переворот в Кремлі, загострення на фронті і політичні чвари

    28 березня 2024 четвер
    66 переглядів
    Що сказали астрологи щодо 2017 року?

    Починаючи з середини грудня, за старовинною традицією, українці ворожать - хтось на судженого, хтось на удачу, хтось закликає гроші. Мабуть, не помилимося, якщо скажемо, що є загальні питання, які хвилюють і цікавлять всіх нас, незалежно від статусу чи добробуту.

    Поліпшень чекати не доводиться

    Великий магістр Ордена магів України Григорій Фудим розповідає про те, що 2017 рік - це рік розкриття кожного українця.

    "У наступному році кожен з нас повинен розібратися в собі, розкритися, виявити свої справжні внутрішні цілі й мотиви і прийти до Бога. Інакше випробувань не минути", - каже Фудим.

    Щодо загальної ситуації в Україні маг пророкує: поліпшень чекати не доводиться. Політична й економічна кризи нікуди не подінуться, як і війна. А в деякі моменти ще більше посилюватимуться. Так що кожному варто бути обережним, побоюватися неприємностей і загострень, не вестися на провокації.

    Мольфар Іван Сорохманюк із Закарпаття розповідає про те, що 2017 рік буде роком пробудження для українців.

    "У нас дуже багато ворогів, але ми потроху прокидаємося, і наступний рік стане вирішальним. У наступному році українці побачать зміни на краще, навчаться визначати - де ворог, а де друг, де правда, а де брехня. І з цього моменту ситуація буде змінюватися на краще", - розповів Сорохманюк.

    Він запевняє, що незабаром "прокинуться" люди на Донбасі, зрозуміють, що їх обдурили, і захочуть повернутися в Україну. Але по-справжньому країна стане на шлях розвитку, коли президентом країни стане жінка. Втім, коли це відбудеться - Іван Сорохманюк прогнозу не дає.

    Війна на Донбасі повинна закінчитися

    Ще далі в своїх прогнозах щодо політики пішов одеський астролог Влад Росс. Він пророкує швидке закінчення війни на Донбасі, оскільки військові дії були пов'язані з рухом Марса.

    "2017 рік буде знаковим для Росії. Згідно розташуванню небесних світил, в цей рік у Кремлі може трапитися палацовий переворот. Як тільки Путін піде, для України настане час миру і спокою - війна закінчиться, а Донбас повернеться в Україну", - розповів астролог.

    Таролог Ольга Соломка стверджує, що наступний рік буде багатим на політичні події, а до осені українців чекають перевибори. А ось безвіза в новому році українцям не бачити.

    "Ситуація і з війною на Донбасі, і з Кримом не вирішиться в найближчому майбутньому. Вона розтягнеться в часовому проміжку від 10 до 20 років", - каже Соломка.

    Ви тримайтесь тут

    Її колега, астролог Григорій Кваснюк, з нею згоден.

    "По розташуванню небесних світил - Росію чекають великі зміни в наступному році. Важко сказати, які - негативні або позитивні. Навіть факт повалення Путіна для нас, наприклад, здасться позитивним, а ось для росіян - негативним. Але зміни в Росії однозначно будуть вже до другого півріччя", - коментує Григорій.

    Українцям він радить триматися і не здаватися.

    "Потрібно не відступати від намічених цілей, не здавати свою землю, і як би не було важко - триматися. Нехай і з останніх сил. Уже до кінця року ситуація в країні зміниться на краще. Я не оцінюю політичну ситуацію, кажу про економічні зрушення і поліпшення. У політиці в наступному році нас чекають скандали і чвари. А з 2018 року країна піде в зростання", - говорить астролог.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору