ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дві українки 18-ти та 19-ти років запросто вбили співвітчизника!

    18 квітня 2024 четвер
    27 переглядів
    Під час сварки дівочий "дует" забив чоловіка до смерті.

    Смерть потерпілого настала в результаті травматичного шоку і множинних переломів ребер

    Мертве тіло 44-річного жителя Херсонської області виявив фельдшер швидкої медичної допомоги і повідомив в поліцію.

    Як пояснив власник будинку, в якому стався злочин, загиблий є його другом і часто залишався у нього на кілька днів. У той день господар був відсутній вдома, а коли повернувся, то виявив тіло товариша.

    За висновком судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала в результаті травматичного шоку і множинних переломів ребер, повідомляють правоохоронці.

    "Співробітники поліції з'ясували, що в будинку часто збиралися компанії місцевих жителів і останніми, кого бачили сусіди в компанії загиблого, були дві дівчини 18-ти і 19-ти років. Під час бесіди з правоохоронцями дівчини пояснили, що разом із загиблим вживали алкогольні напої. Потім чоловік нібито став приставати до них, виникла бійка, в ході якої подруги побили чоловіка. Після чого пішли додому. За словами дівчат, коли вони йшли з дому, то потерпілий ще подавав ознаки життя. На той момент подруги не усвідомлювали, що їх дії призведуть до смерті людини.

    Дівчатам повідомлено про підозру. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України "Умисне тяжке тілесне ушкодження" (карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років).

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору