ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прикордоннику, який врятував двох нелегалок, вручили нагороду «За мужність в охороні державного кордону» (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    51 переглядів
    Мукачівський прикордонний загін повідомляє...

    Сьогодні в Мукачівському прикордонному загоні старшому лейтенанту Сервило Т.Я. вручили знак «За мужність в охороні державного кордону».

    12 грудня цього року офіцер прикордонник, врятував від неминучої загибелі двох іноземок, які намагалися незаконно перетнути кордон з України в Угорщину. В той день старший лейтенант Тарас Сервило очолював один з прикордонних нарядів, який ніс службу на «зеленій» ділянці держрубежу. Під час пошукової операції охоронці держрубежу помітили двох осіб, які вдалися до втечі в напрямку кордону через канал Чоронда та, провалившись під кригу, почали тонути. Втікачами виявилися дві неповнолітні дівчини. Тарас не роздумуючи кинувся їм на порятунок. Завдяки сміливим, рішучим та зваженим діям прикордонника дівчата були врятовані. Як з’ясувалось згодом, горе – утікачками виявились двоє громадянок В’єтнаму, які намагаючись покращити своє життя в Європі ледь не загинули.
    Вручення нагороди співпало з 25-річчям Тараса. Отож прикордонники Мукачівського загону, які дуже пишаються вчинком свого колеги, привітали його ще й з Днем народження.
    Слід зазначити, що за виняткову мужність, проявлену під час рятування життя людей, наразі розглядається питання про заохочення прикордонника державною нагородою України медаллю «За врятоване життя».
    Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору