ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Новий рік поліція охоронятиме спокій мешканців і гостей Закарпатського краю

    28 березня 2024 четвер
    70 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    На період Новорічно-Різдвяних свят поліція буде переведена на посилений варіант несення служби. Аби забезпечити правопорядок і захистити громадян від злочинних посягань

    На Новий Рік і Різдво Христове закарпатці матимуть численні вихідні. Проте правоохоронці не святкуватимуть. Поліція й Нацгвардія перед зимовими святами переводиться на посилений варіант несення служби.

    З метою забезпечення публічної безпеки і порядку, запобігання правопорушенням під час проведення святкових новорічних і різдвяних заходів керівництвом Закарпатської поліції підготовлено відповідне доручення.

    На Закарпатті за правопорядком на вулицях, у місцях масових гулянь слідкуватимуть щодоби в середньому по 165 працівників поліції. Забезпечено постійну готовність до роботи посилених слідчо-оперативних груп, груп документування, груп швидкого реагування, спецпризначенців. Створено також спеціальну групу з числа вибухотехніків і кінологів. До охорони правопорядку залучатимуться працівники Національної гвардії а також недержавні охоронні структури.

    З метою недопущення скоєння терористичних актів та дестабілізації ситуації в області проведено спільну нараду за участю керівництва ГУНП та УСБУ області. Правоохоронці слідкуватимуть за кожним із стратегічно важливих об’єктів на території області, яких маємо близько півсотні.

    Поліцейські наряди й групи швидкого реагування будуть наближені до місць масового скупчення громадян, вокзалів та інших стратегічних об’єктів.

    З нагоди святкування Нового року в області наразі заплановано півтора десятка офіційних масових заходів (новорічні вечори, ярмарки, дискотеки, святкування біля ялинок тощо). Жоден із них не обійдеться без присутності правоохоронців.

    Поліція взаємодіятиме з колегами з СБУ, ДСНС тощо.

    Звертаємось до краян і численних гостей Закарпаття з проханням максимально толерантно поводитися в місцях масових гулянь, в розважальних закладах, на вулиці. Не зловживайте алкогольними напоями, утримайтесь від керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Враховуйте складні погодні умови, перебуваючи на вулиці, аби уникнути травмування.

    Нехай Новорічно-Різдвяні свята запам’ятаються усім нам лише позитивними емоціями!

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости