ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Туристичну рекламу Закарпаття вже розмістили в п’яти областях України

    25 квітня 2024 четвер
    89 переглядів
    акарпаття визнано найпривабливішою областю для туризму.

    Аби поширювати інформацію про туристично-рекреаційну привабливість Закарпаття, у грудні на території Волинської, Одеської, Тернопільської, Харківської та Херсонської областей розмістили 20 інформаційних стендів, що закликають відвідати Срібну Землю.

    Усе це – в рамках реалізації крайової Програми розвитку туризму й курортів на 2016 – 2020 роки. Оскільки зараз зима, то обрали борди з виглядом неперевершених Карпатських гір, Синевира, що приваблюють туристів у будь-яку пору, та з дерев’яною церквою. Цікавим інформаційним стендом є зображення лиж із гаслом «Обери свою пару», що натякає чи на спортивний інтерес до лижного спорту, чи на романтичний дух Закарпаття – кожному своє.
    Як інформують у департаменті економічного розвитку та торгівлі ОДА, наш край може запропонувати туристу все – чудову природу, санаторії, синтез сучасності й подиху старовини, гастрономію на різні смаки та, що важливо, помірні ціни. Недарма за результатами опитування, проведеного компанією TNS, Закарпаття визнано найпривабливішою областю для туризму. А він у нас є пішохідний, повітряний, водний, лижний, велосипедний, медовий, винний, весільний, грибний, демонологічний, екстремальний, історичний, «кіношний», кавовий, рекреаційний та ще багато інших різновидів. Саме тому ми маємо цілий рік «високий» сезон, а закарпатські фестивалі б’ють рекорди за відвідуваністю.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору