ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Ненавиджу Росію": дочка російського тенісиста приголомшила всіх

    24 квітня 2024 середа
    57 переглядів
    Гучна заява дочки російського тенесиста

    Дочка тенісиста Євгенія Кафельникова зізналася, що ненавидить Росію.

    Відомі люди повинні нести відповідальність за кожне слово, яке вони вимовляють. Цікаво, чи готова відповідай за свої слова дочка прославленого тенісиста Євгенія Кафельникова, яка заявила про те, що ненавидить свою батьківщину - Росію?

    На даний момент 18-річна Олеся Кафельникова знаходиться в Лондоні, де працює моделлю. Перебуваючи за кордоном, дівчина вирішила записати відео, в якому вкрай негативно відгукується про Росію, каже, що ненавидить цю країну і людей, які тут живуть. Відзначимо, що в нелюбові до батьківщини Алеся визнавалася англійською мовою, часто вставляючи нецензурні слова.

    "Я не люблю Росію. Тільки в Росії використовують людей. Це жахливо. Я думаю, так всюди, але в Росії це відбувається постійно! Я роблю кар'єру в іншій країні, мною повинні пишатися. Мене запитують, чому я ненавиджу Росію? Звичайно, я ненавиджу Росію !, - розпочала свою емоційну промову Кафельникова. - Я хочу, щоб моя країна пишалася мною, але ви не пишаєтеся мною, а тільки брешете! Я не люблю російську ментальність: люди піклуються більше про себе, ніж про інших. Якщо ти зірка, тебе ненавидять, тебе не люблять, про тебе пліткують! ».

    Алеся також зізналася, що всупереч загальній думці про те, що її знамениті батьки їй допомагають, насправді це не так. Кафельникова запевняє, що її батьки не забезпечили її квартирою, машиною і безбідного життям. Дівчині доводиться жити з іншими моделями в одній квартирі, їздити на метро і витрачати 10 фунтів в день.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору