ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Перший прийом громадян у 2017 році голова Закарпатської облради здійснив по-новому (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    73 переглядів
    Закарпатська обласна рада повідомляє...

    Під час сьогоднішнього особистого прийому громадян (05.01.17) до Михайла Рівіса звернулося з півтора десятка краян з різними болючими питаннями, серед яких найбільше стосувалися надання матеріальної допомоги на лікування.

    Окрім того, до посадовця прийшли з проханням щодо поліпшення житлових умов та одержання коштів на дороговартісні операції.

    Так, 59 річна пенсіонерка з с.Лікіцари Перечинського району розповіла голові облради, що потребує матеріальної допомоги на придбання ліків, позаяк роками хворіє на гіпертонію, а через малу пенсію не може себе забезпечити потрібним лікуванням. 65-річна мешканка с.Холмок Ужгородського району потребує термінової операції по заміні кульшового суглобу, а 69-річна пенсіонерка з с.Сторожниця, яка хворіє діабетом, не змогла самостійно прийти на прийом до голови, від її імені звернувся зять. За його словами, теща наразі перебуває на обліку в ЦКМЛ м.Ужгород (в судинній неврології) та обласному клінічному центрі нейрохірургії та неврології і потребує кошти на медпрепарати, на які з її мізерної пенсії не вистачає.

    Одна із відвідувачів - інвалід ІІ групи, 55-річна ужгородка, після операції на серце потребує реабілітації та оздоровлення, кошти на ліки в неї не має. З таким же проханням до очільника облради звернулася дочка 76-річної ветерана праці, мешканки обласного центру. Жіночка бідкалася, що мати хворіє кардіосклерозом й атеросклерозом, через малозабезпеченість не мають змоги пролікувати стареньку.

    Подібних прохань надійшло і від 76-річного пенсіонера с.Минай, який потребує кошти на медпрепарати для лікування стенокардії, від чотирьох пенсіонерів м.Ужгород та інваліда ІІ групи, який хворіє цирозом печінки.

    Як зауважив Михайло Рівіс, головна функція обласної ради – працювати на благо краян. Тому голова облради більшість пмтань заявників вирішив невідкладно.

    - Кожен, хто звернувся, отримав компетентну консультацію та допомогу. Адже надання матеріальної допомоги наразі здійснюється за новим принципом і кожному відвідувачу я пояснив, що вони мають право звертатися безпосередньо до депутата облради свого округу. До прикладу, мешканцям з обласного центру та Ужгородського району, які потребують значні кошти на лікування, слід звертатися до обранців: Андрія Андріїва, Олександра Антала та Мирона Помпеля. Тим паче, що процедура подання необхідних документів значно спрощена, - наголосив Михайло Рівіс.

    Відтак на усі звернення голова облради надав відвідувачам детальні роз’яснення та зазанчив, що депутати облради мають активніше включатися в роботу з виборцями та оперативно реагувати на вирішення їх насущних проблем.

    Прес-служба Закарпатської облради

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору