ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді муніципальна поліція перевірила, як підприємці прибирають сніг біля своїх магазинів

    28 березня 2024 четвер
    83 переглядів
    Ужгородська міська рада повідомляє...

    Працівники відділу муніципальної поліції Ужгородської міської ради сьогодні перевіряли, як власники та орендарі приміщень, керівники установ, організацій, ОСББ виконують вимоги Правил благоустрою щодо прибирання снігу.

    Перевірки проводили у центрі міста, на вулицях вулицями Швабській, Перемоги, на проспекті Свободи, територіях Нового району. За результатами перевірки складено 10 протоколів про адміністративне правопорушення за неприбраний сніг, а також 15 приписів, якими зафіксовано окремі недоліки – господарі тут же їх усували і результат згодом перевірили працівники відділу муніципальної поліції.
    Основні порушення допустили, за що згодом будуть оштрафовані, підприємці з магазинів на вулиці Швабській, площі Ш. Петефі і навіть працівники одного з відділень банків.
    Ужгородська міська влада нагадує, що прибирати і впорядковувати територію біля своїх підприємств, офісів, орендованих приміщень зобов’язані ті, хто там працює.
    Діє оперативний штаб з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Ужгородській міській раді, зокрема, вчора на його засіданні, серед інших, було доручено проводити системні перевірки недотримання Правил благоустрою, адже не прибираючи сніг та лід нерадиві господарі наражають на небезпеку ужгородців та гостей міста.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору