ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Молода дупутатка в норковій шубі із золотим IPHONE не змогла визначити державний устрій України

    19 квітня 2024 п'ятниця
    87 переглядів
    Олена Кошелєва не змогла визначити державний устрій України

    Скандальна “волонтерка” зі списку Радикальної партії Ляшка відзначилася вже в перший день роботи Верховної Ради. Харків’янка Олена Кошелєва, яка потрапила в парламент за списком Радикальної партії Олега Ляшка, запам’яталася журналістам уже в перший роботи нової ВР. 24-річна депутатка вразила гардеробом вартістю в кілька тисяч доларів і невмінням визначити устрій України, йдеться в сюжеті ТСН.19:30. Рік тому Кошелєва працювала адміністратором у найдорожчому ресторані Харкова.
    Нині її вважають найзагадковішою депутаткою. На перше пленарне засідання нової Ради вона прийшла у супроводі одразу двох охоронців. Одягнута була в довгу норкову шуба за кілька тисяч доларів, при собі мала новий золотий iPhone та шкіряну сумку за тисячу доларів. З пресою вона спілкуватись не хотіла, тому виходила із зали, коли журналісти вже майже розійшлись. Побачивши камеру, почала ховатись за охоронців, а на просте запитання про державний устрій України не змогла знайти відповіді.
    “Давайте наступного разу я відповім на всі ваші питання”, – запропонувала представниця Радикальної партії. В офіційній біографії Кошелєва називає себе безробітною волонтеркою. Однак її “волонтерство” поставили під сумнів справжні харківські волонтери ще під час виборчої кампанії.
    Як уже повідомлялося, Ляшка просять пояснити появу “липової” волонтерки в топ-10 списку Радикальної партії.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости