ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З почестями та подяками лісівники відправили Івана Костіва на заслужений відпочинок (ФОТО)

    16 квітня 2024 вівторок
    72 переглядів
    Закарпатське ОУЛМГ повідомляє...

    На заслужений відпочинок колектив Ужгородського лісгоспу проводив одного з найстарших працівників господарства, почесного працівника сільського господарства України, Івана Васильовича Костіва.

    Майже сорок п'ять років він працював на благо розвитку лісового господарства Ужгородщини та й всього краю. За двадцять шість років на посаді директора лісгоспу, вів роботи з налагодження та посилення міжнародних зв'язків, відкривав екологічні натуралістичні екологічні стежки та багато іншого. Іван Костів перший із керівників лісогосподарських підприємств України запроваждив в Ужгородському лісгоспі систему виконання лісогосподарських заходів приватними організаціямиі.

    Спільно з учнями шкільного лісництва та лісівниками зробили інформаційні стежки, облагородили територію і будівлю лісгоспу, зробили унікальні колекції рідкісних рослин і порід дерев. Ці колекції зараз дбайливо зберігаються в Ужгородському лісгоспі.

    Цю людину можна назвати «Легендою лісового господарства».

    - Дякую вам, Іване Васильовичу, за вашу багаторічну сумлінну працю! - Сказав у своєму зверненні директор Ужгородського лісгоспу Василь Кий, - ви зробили дуже багато для розвитку лісової галузі, і ми відпускаємо вас з почуттям смутку. Але, тим не менш, ви залишаєтеся разом із лісівниками, і ми завжди чекаємо вас в стінах нашого «зеленого будинку».

    Довгих років і успіхів побажали Івану Васильовичу його колеги, з якими він пропрацював багато років, а також молоді колеги, які переймають досвід від своїх мудрих наставників.

    Зі словом подяки до колективу і керівництва звернувся і Іван Васильович Костів.

    Іван Васильович поділився планами щодо подальшої роботи і впорядкування архівних фотографій для альбому з історії Ужгородського лісгоспу, на який тепер з'явився час.

    Під кінець керівник лісгоспу Василь Кий від усього дружнього колективу вручив почесному лісівнику Івану Костіву подяку за багаторічну сумлінну працю у лісовому господарстві, вагомий внесок у створення, розбудову і роботу Ужгородського лісгоспу, ефективну роботу підприємства протягом двадцяти шести років. Окрім того, вперше в історії лісового господарства Ужгородщини також було запроваджено та вручено Івану Васильовичу нагороду «Почесний працівник».

    Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору