ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Україні ліквідують великий банк

    29 березня 2024 п'ятниця
    76 переглядів
    Ще один банк признали неплатоспроможним

    Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) почав процедуру ліквідації «Інвестбанку». Процедура ліквідації триватиме з 13 січня 2017 року по 12 січня 2019 року включно.

    Призначено уповноважена особа Фонду гарантування і делеговані всі повноваження ліквідатора ведучому професіоналу з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу впровадження процедури тимчасової адміністрації та ліквідації департаменту врегулювання неплатоспроможності банків Красюк Ігорю Івановичу терміном на два роки.

    Вимоги кредиторів приймаються протягом 30 днів з дня опублікування в газеті «Голос України» оголошення про початок процедури ліквідації ПАТ «КБ« Інвестбанк »і делегування повноважень ліквідатора банку.

    Задоволення вимог кредиторів буде здійснюватися за рахунок коштів, отриманих в результаті ліквідації та реалізації майна банку.

    Крім цього, Фонд гарантування вкладів з 16 січня почне виплати вкладникам банку. Виплати будуть проводитися в період до 24 лютого включно через установи банку «Південний».

    Як повідомлялося, 15 грудня Національний банк визнав «Інвестбанк» неплатоспроможним.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору