ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Парасюк шокував західну Україну правдою. (ВІДЕО)

    20 квітня 2024 субота
    53 переглядів
    Гучна заява від нардепа Парасюка

    Значна частина жителів прикордонних регіонів Західної України, в т.ч. і Закарпаття, вже давно пересіли за недорогі європейські авто на іноземних номерах.

    Однак на власників таких т.з. повісили важкий вантаж: кожні 5 днів Українці змушені перетинати кордон. Але недавно відомий народний депутат повідомив цікаву новину: традиція 5-денний "пересечку" - міф без законодавчої підстави.

    Про це Володимир Парасюк розповів на зборах у Львівській ОДА. За його словами, це правило не має ніяких законодавчих підстав - дана норма стосується тільки комерційним авто.

    "Чому ви не даєте пересуватися людям на своїх авто? Ми ж не на Марсі живемо в прикордонній області, де це питання на дуже високому рівні. За кожен день прострочення доводиться давати хабарі, шукати довідки - це все той рівень корупції, який потрібно викорінювати" , - говорить Парасюк ... - Ви не керуєтеся законами України - це чисто ваше внутрішні бажання, закріплене довідками, висячими у вас на митниці. І найголовніше, що є люди, які виграли суди в цій справі і довели, що жодного закону або акта, що регулює це питання, немає ", - звертається народний обранець до учасників зібрання.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору