ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Новий сервісний центр МВС відкрився в Ужгороді (ФОТО)

    16 квітня 2024 вівторок
    104 переглядів
    Ужгород. Новий сервісний центр МВС у Закарпатській області

    18 січня у м. Ужгород відкрився новий сервісний центр МВС, який замінив колишній МРЕВ.

    Новий сервісний центр МВС у Закарпатській області відкрили керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій та Голова ОДА Закарпатської області Геннадій Москаль.

    Незалежно від місця реєстрації швидко та надійно громадянам надають адміністративні послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, видачі та обміну посвідчень водія, допуску до перевезення небезпечних вантажів, а також інші послуги сервісних центрів МВС. Здійснення заміни посвідчення водія відтепер займає близько 30 хвилин, а перереєстрація авто – 2 години.

    «Громадян обслуговуватимуть 7 працівників фронт-офісу. Щоденно у центрі можуть проводити понад 150 операцій. На робочих столах працівників, які контактують із громадянами, встановлені додаткові камери – це дозволить контролювати якість надання послуг і протидіяти корупції навіть на побутовому рівні» — коментує керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

    У новому сервісному центрі МВС працює електронна черга, сучасна система комунікацій та безкоштовний Wi-Fi. Усі нові сервісні центри МВС обладнані відеокамерами спостереження — завдяки їм можна переглянути на сайті hsc.gov.ua завантаженість центру та проконтролювати його роботу.

    «Для нас важливо підтримувати такі реформи, які надають якісний державний сервіс. Це важливо, що у сервісному центрі МВС працюють професійні співробітники, тепер вже цивільні, які орієнтовані на якісне надання послуг для громадян. Нарешті, всі забудуть про жахи МРЕВ» — зазначив Голова ОДА Закарпатської області Геннадій Москаль.

    Тут передбачені зручності для людей з особливими потребами – є кнопка виклику адміністратора, пандуси та зручні місця для отримання послуг.

    Це вже 14 новий сервісний центр МВС, у 2017 році такі центри з’являться по всій Україні.

    Новий сервісний центр МВС в Ужгороді працює за адресою вул. О. Кошового, 4. Громадян тут обслуговують з вівторка по суботу без обідніх перерв. Понеділок та неділя – вихідні дні.

    Сервісні центри МВС відкриті для комунікації з громадянами.

    Отримати консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна за телефоном (044) 290-18-99 або запитати на офіційній сторінці Facebook Головного сервісного центру МВС. Прочитати доступно викладену інформацію можна на сайті hsc.gov.ua та подивитись на YouTube-каналі відео-інструкції щодо отримання послуг.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору