ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Рева зробив термінову заяву про платіжки за тепло…Що тепер на нас чекає?

    23 квітня 2024 вівторок
    76 переглядів
    Заява Реви щодо платіжок за тепло

    Великі рахунки за теплопостачання отримують здебільшого жителі столиці, у випадках завищених показників проводиться перевірка.

    Про це сказав міністр соціальної політики Андрій Рева під час години запитань до уряду у парламенті 20 січня, відповідаючи «радикалу» Олегу Ляшку на репліку про «непідйомні» платіжки для населення.

    «Сьогодні 7 мільйонів 100 тисяч домогосподарств із 15 мільйонів отримують субсидію на ЖКП. Всі люди, які підпали під програму житлових субсидій космічні платіжки не отримують», – каже Рева.

    «Стосовно тих, хто отримує такі вражаючі рахунки… Ми аналізували цю ситуацію. Більша частина таких випадків належить до міста Києва. Якщо в середньому по Україні більше 50% домогосподарств користуються субсидіями, то в місті Києві з певних об’єктивних причин рівень доходів трошки вищий. Тут субсидією користуються 20%», – зазначив міністр.

    Водночас він нагадав, що голосний випадок про платіжки у 8 тисяч стосується будинку, в якому знаходиться приватна фірма, яка не допускає представників «Київенерго» до своїх лічильників.

    «Складається враження, що громадяни оплачують не тільки своє власне опалення в помешканнях, а ще й цю комерційну фірму», – каже Рева.

    «Такі випадки, на жаль, мають місце. По кожному з них розбираються і наші урядовці і міністерство регіонального розвитку, київська адміністрація, «Київенерго» та всі інші зацікавлені структури», – зазначив міністр.

    Рева запевнив, що кожен із таких випадків є предметом ретельного розгляду і пообіцяв і в подальшому «гостро реагувати».

    Як повідомлялося, жителям будинку по вулиці Кирилівській, 15 в Києві нарахували по майже 8 тисяч гривень за тепло.

    У «Київнерего» пояснили, що за вказаною адресою несанкціоновано обігрівається підвал, розташована приватна клініка, а також добудовані жителями балкони і мансарди.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору