ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Голодні в’язні у столиці Закарпаття живуть у холоді і антисанітарії (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    78 переглядів
    В ужгородській установі виконання покарань № 9 виявили грубі порушення.

    У СІЗО м.Ужгород ув’язнені недоїдають та утримуються в холоді і антисанітарії. Такими є результати моніторингу, який наприкінці грудня без усіляких попереджень здійснили регіональні координатори Уповноваженого з прав людини.

    В ужгородській установі виконання покарань № 9 виявили грубі порушення. З моменту останнього візиту, який відбувся ще в березні, керівництво закладу не здійснило жодних кроків, щоб поліпшити умови.

    Зокрема, у камерах виявили недостатнє штучне освітлення, відсутня вентиляція, а кімнати для зустрічей із захисником знаходяться у занедбаному стані. Не працює туалет і відсутня питна вода у кімнатах збірного відділення. Немає інформаційних стендів про права та обов’язки засуджених.

    У їдальні була відсутня одна із заявлених у меню-розкладі страв – салат, а працівники харчоблоку не змогли надати добові проби приготовлених страв.

    Приміщення медичної частини не опалюються, зафіксована температура +13, відтак, вони не пристосовані для надання медичної допомоги. Не вистачає лікаря-психіатра, двох фельдшерів, провізора. Щорічні медобстеження та обстеження новоприбулих взагалі не здійснюються.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору