ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На флагштоці перед Закарпатською ОДА підняли червоно-чорний прапор (ФОТО)

    23 квітня 2024 вівторок
    76 переглядів
    Активісти ГО "Свобода" вивісили в Ужгороді червоно-чорний прапор

    В обласному центрі Закарпаття, на площі Народній, на вільному флагштоці перед Закарпатською ОДА в День Соборності України активісти ГО "Свобода" вивісили червоно-чорний прапор.

    Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук повідомив очільник Ужгородської міської організації цієї політичної сили Томаш Лелекач.
    З його слів, до них відразу ж підійшли патрульні поліцейські, які вимагали зняти "незаконний" прапор і припинити незаконні дії.
    Після відмови націоналістів виконати вимогу, поліцейські зняли прапор, а активістів затримали і доправили до міськвідділу поліції.
    "В Ужгороді за встановлення червоно-чорного прапора поліція хоче притягнути патріотів до відповідальності. Поліція розцінює ці дії як хуліганство. Прапор, під яким наші діди боролись за незалежність та соборність України," - повідомив Т.Лелекач.
    При цьому, коли прокремлівський провокатор Іван Данацко вивісив на цьому ж місці придуманий російськими спецслужбами в кольорах російського прапора "русинський" триколор, знімати його довелося саме "свободівцям" - правоохоронці в цьому випадку не поспішали. При цьому І.Данацко відбувся формальним попередженням від СБУ.
    3677-1.JPG
    3677-2.JPG
    3677-3.JPG

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору