ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Президента Ющенка порівняли з мавпою, яка тримає гранату

    25 апреля 2024 четверг
    59 переглядів

    Народний депутат, член фракції Партії регіонів України Володимир Сівкович вважає, що в сьогоднішній ситуації прогнозувати дії Ющенка – все одно, що прогнозувати дії мавпи з гранатою. Про це ForUm’у повідомили в прес-службі Партії регіонів.«У мене таке відчуття, що співпали інтереси дуже багатьох людей в помаранчевій команді. Перше - Тимошенко за будь-яку ціну потрібні дострокові вибори для того, щоб поповнити свої фінансові запаси. Ясно, що будь-які вибори при пропорційній системі - це величезний збір грошей у інвесторів», - відзначив він.

    «Друге – надія на отримання більшості у ВР з урахуванням правового беззаконня, яке почалося. У зв'язку з цим я допускаю максимальні фальсифікації під час виборів, на які вони сподіваються. ЦВК і Верховний Суд сьогодні, фактично, контролюються БЮТом, що дає можливість узаконити різні фальсифікації. Це дасть можливість Тимошенко зайняти лідируючі позиції в Кабміні і державних органах влади», - додав Сівкович.

    За словами нардепа, третім «моментом» є глава Секретаріату Президента Віктор Балога. «Наскільки я знаю, кілька тижнів тому була порушена кримінальна справа проти полковника СБУ Герасименка - за зловживання службовим становищем і розкрадання документів з СБУ, які знайшли згодом у гаражі. Ці кримінальні справи торкалися Віктора Балоги і його брата. Проти брата Балоги була порушена кримінальна справа за звинувачення у контрабанді в Закарпатті, яку раніше той же Герасименко припинив. По цій же кримінальній справі проходить і сам Балога Віктор Іванович. Думаю, що відносно нього також може бути порушена справа на підставі знайдених документів. І Герасименка, і Балогу-молодшого, відповідно до цих матеріалів і згідно з законодавством, прокуратура зобов'язана арештувати. В цьому випадку виходить ситуація, що Віктор Балога бореться за свою свободу», - заявив Сівкович.

    «Рада безпеки і інвестори Тимошенко мають свої зацікавленості - я маю на увазі «Приват» і «ІСД». Тут явно в наявності боротьба мільярдерів з мільярдерами за перспективу переділу країни і за земельний ринок в майбутньому», - вважає народний депутат.

    На думку Сівковича, в сьогоднішній ситуації прогнозувати дії Ющенка – все одно, що прогнозувати дії мавпи з гранатою. «Тільки замість гранати - ручка. Який черговий Указ він може підписати – нікому невідомо. Наскільки я Ющенка вивчав, він весь час діє на користь свого оточення. Подивіться на все його свідоме життя. Почніть з банку «Україна», де все покрито таємницею до сьогоднішнього дня. Ющенко тоді був головою Нацбанку. Запитайте сьогодні у колишнього Президента Кучми або Олександра Михайловича Волкова, хто був ініціатором переведення коштів з Нацбанку в банк «Україна», потім до бюджету, потім до пенсійного фонду для виплати в 1999 році пенсій. Потім ця дірка залишилася, і Ющенку нічого не залишилося, як придумати, фактично, схему банкрутства банку «Україна». Після чого він стає прем'єр-міністром», - відзначив депутат.

    «Зараз Ющенку подають ту інформацію, яка йому подобається, яка звеличує його, яка говорить про те, що у нього зростає рейтинг, і він на правильному шляху. Але вони не договорюють, що цей рейтинг має свою межу, він вже, фактично, дійшов до того піку, який максимально може бути у Ющенка. А далі боротьба за рейтинг Президента може привести до громадянської війни. Він вважає, що контролюватиме ситуацію, думає, що він зараз призначить нового Генпрокурора через суд і почне арешти. І, таким чином, утримає країну в покорі. А про демократичного Ющенка з моменту видання першого Указу можна забути! Про демократію в нашій країні на найближчий час теж можна забути. Я сподіваюся, що це буде на півроку, не довше. Подивіться історію: Гітлер кілька разів ініціював перевибори, після чого спалив парламент. У нас залишився ще один Указ Президента, після чого ми починатимемо подібні порівняння», - сказав Сівкович.

    Депутат підкреслив, що такою поведінкою і повною правовою вакханалією Ющенка провокує в мізках політиків агресію і екстремізм. «Я - людина, яка була у всіх гарячих точках Радянського Союзу, яка була присутня під час різанини у Вірменії, виконуючи там свій службовий обов'язок, в Азербайджані, в Карабаху бачив, як це все там починалося. І це до болю схоже на те, що відбувається у нас в країні. Тому я вважаю своїм обов'язком попередити і Президента, і всіх політиків, і весь народ України – Зупиніться!», - заявив він.



    "Форум"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору