ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Російський "Піночет" пропонує заслати пенсіонерів ...в Магадан!

    23 квітня 2024 вівторок
    84 переглядів
    Жириновський рекомендує пенсіонерам переїжджати у депресивні міста

    Лідер ЛДПР пояснив, що пенсіонер не працює, тому "не дуже прив'язаний до місцевості".

    Лідер Ліберально-демократичної партії Росії (ЛДПР) Володимир Жириновський запропонував порекомендувати населенню переїжджати до порожніх квартир в депресивних містах. Про це йдеться на сайті партії.

    "Повідомляється, що в багатьох містах пустують квартири – Магадан, Мурманськ, мономіста, інші населені пункти. Хто заважає запропонувати допомогти бажаючим з переїздом? Припустимо, якщо пенсіонер живе в поганих житлових умовах, то яка йому різниця, де він перебуває. Головне – окрема квартира, магазини. Все це там є", – заявив Жириновський.

    "Яка йому (пенсіонеру. – Ред.) різниця, де він перебуває? Головне – окрема квартира, магазини. Все це там є", – зазначив депутат, додавши, що пенсіонери не працюють, а отже, "не дуже прив'язані до місцевості".

    А молоді родини, на його думку, могли б переїжджати до тих регіонів, де є робота. Жириновський додав, що до мономіст можуть переїхати люди, які можуть працювати віддалено і яким потрібно усамітнення.

    При цьому політик зазначив, що подібні переїзди потрібно здійснювати тільки за бажанням людей.

    "Нав'язувати нічого не треба, необхідно просто виступити з такою ініціативою і подивитися на реакцію людей", – підсумував лідер ЛДПР.

    Раніше повідомлялося, що Жириновський запропонував змінити гімн Росії.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору