ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Головуправління ДСНС України у Закарпатській області інформує!

    28 березня 2024 четвер
    70 переглядів
    Головуправління ДСНС України у Закарпатській області повідомляє...

    Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпатської області станом на 7:00 24 січня 2017 року.

    Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж 24 січня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 23 виїзди, з яких один – хибний.

    Щодо обстановки з пожежами

    23.01.2017 о 03:34 - пожежа в надвірній споруді за адресою: Тячівський район, с. Красна, вул. Миру. Вогнем знищено надвірну споруду та тону сіна. Причина та збитки встановлюються.

    23.01.2017 о 18:00 - пожежа в автомобілі «АУДІ-80» за адресою: Мукачівський район, с. Клячаново, вул. Автомобілістів. Вогнем знищено бампер, колесо, фару, пластмасові деталі відсіку двигуна, вітрове скло та пошкоджено салон, лакофарбове покриття. Причина та збитки встановлюються.

    Надання допомоги по буксируванню автомобілів

    З 4 по 24 січня 2017 року (станом на 06:00 24 січня) для забезпечення проїзду та попередження зупинки руху транспорту на автошляхах області надано допомогу в буксируванні та вивільненні зі снігових заметів 398 автомобілів і евакуйовано 502 людей. Від Управління ДСНС України у Закарпатській області було залучено 118 од. техніки та 430 чол. особового складу.

    За минулу добу надано допомогу в буксируванні та вивільненні зі снігових заметів 3 автомобілів та евакуйовано 3 людей.

    Штормове попередження

    Вранці 24 січня на більшій частині території Закарпатської області та по м. Ужгород очікуються тумани з видимістю 200-500 м. На дорогах більшої частини території Закарпатської області та у м. Ужгород збережеться ожеледиця.

    Погодні умови на території Закарпатської області

    За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології на території області 24 січня очікується: мінлива хмарність, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці на більшій частині території туман. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 6-11°, в горах місцями до 14° морозу, вдень 0-5° морозу.

    По м. Ужгород: мінлива хмарність, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці туман. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 8-10°, вдень 0-2° морозу.

    Стан проїзду на автошляхах та перевалах Закарпатської області (інформація на 06:00 24 січня)

    Температура повітря на перевалах: Латірському (-20°), Абранському (-19°), Яблунецькому (-10°), Ужоцькому (-16°), Торунському (-16°). На дорогах державного, обласного та місцевого значення покриття сухе, місцями мокре та ожежледиця, проїзд забезпечений.

    У ДСНС України у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору