ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Активісти - пересічники частково заблокували в'їзди до Києва (ФОТО, ВІДЕО)

    24 квітня 2024 середа
    91 переглядів
    Мітинг пересічників на трасі перекрив рух автотранспорту

    Десятки протестуючих зібралися на в'їздах до Києва на Бориспільській, Житомирській, Варшавської та Одеській трасах. Люди заблокували дві смуги руху, підпалили шини. Тут в основному автомобілі з іноземною реєстрацією: литовськими, польськими, словацькими номерами.

    Ситуація спокійна, порядок забезпечують кілька патрулів поліції, які не перешкоджають акції. Рух по Бориспільській трасі є, але у напрямку до центру столиці вже утворилася пробка.


    На Одеській трасі акція почалася о 07:00. Поки все проходить спокійно, правоохоронці не зареєстрували жодних правопорушень.


    «Мітингувальники частково блокують рух на одеській трасі, зайняли щонайменше дві смуги руху, третя смуга вільна. Є пробки, незадоволені водії виходять до мітингувальників. Сюди також принесли кілька десятків шин. Мітингувальники збираються палити їх », - повідомляється з місця подій.


    Нагадаємо, таким чином активісти намагаються привернути увагу до законопроекту № 5567, який дозволить не розмитнювати ввезені з-за кордону машини. У грудні мітингувальники перекривали вулицю Грушевського біля Верховної Ради.
    Раніше в Нацполіціі повідомили, що рух транспорту на в'їздах до Києва 24 січня може бути частково заблоковано.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору