ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Готуємося до кардинальних змін у мобільному зв'язку! Більше не буде ДЗВІНКІВ і СМС!

    19 березня 2024 вівторок
    76 переглядів
    Мобільна мережа не буде як завжди

    Всі мобільні оператори України готують серйозні зміни в тарифах - найближчим часом оператори відмовляться від смс-повідомлень і дзвінків і перейдуть на спеціальні додатки, підключивши які, доведеться платити за пакет послуг, тобто за мобільний Інтернет.

    Як передає replyua.net з посиланням на UBR, зараз впроваджуються спеціальні тарифні плани, які збільшать Інтернет-трафік, а також за якими буде запропоновано певну кількість дзвінків і смс-повідомлень в одному пакеті. За словами Ірини Леличенко, фахівця зі зв'язків з громадськістю компанії «Київстар», всі мобільні оператори поступово відмовляться від неактуальних і старих тарифів, а натомість запропонують більш прості і зрозумілі тарифні опції з оптимальним обсягом найрізноманітніших пропозицій, включаючи пакети смс-повідомлень, дзвінків, певний ліміт на Інтернет.

    Оскільки технології просунулися вперед, у більшості клієнтів зараз з'явилася можливість виходу в Інтернет з телефону, і це означає, що нові тарифи будуть мати на увазі збільшення трафіку - необмежений доступ до додатків, мессенджерам і соцмережах.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору